Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kurtka villakankaastaKURTKA™ on perinnehenkinen naisen päällysvaate. Malli ei pohjaa tekstiililöydökseen, joten sillä ei ole kansanasun päällysvaatteen statusta. Kurtka on valmistajansa oman mielikuvan pohjalta kehitetty malli, jonka toivotaan sopivan sekä perinnehenkiseen että nykypäivän pukeutumiseen.

Kurtkan kangas on kudottu itse. Napit ovat puuta, keramiikkaa tai muuta luonnontuotetta ja vuori on viskoosia tai viskoosisekoitetta. Pääntien boordisomiste on kudottu ja se voidaan ommella myös helmaan ja kädenteihin. Halutut vaihtoehdot samoin kuin haluttu väri ilmoitetaan lisätietoina tilauskaavakkeessa. Värivaihtoehdot löytyvät viimeisestä kuvasta (kuvat suurentuvat niitä klikkaamalla).

Oikea koko määritetään allaolevasta taulukosta. Mitat ovat senttimetrejä. Tarkempia mittausohjeita ja muuta tietoa saa puh. 045 6390946 tai hannele.rusila@hannelerusila.fi.

Henkilön rinnanympärys mitataan ohuen paidan päältä niin, että mittanauha ei ole kireällä mutta ei myöskään tipahda alas.

Olka-hihamitta mitataan henkilön sivulta kaulantyvestä ja jatketaan olkapään kautta ranteeseen haluttuun hihan pituuteen asti. Käden pituudet vaihtelevat henkilöillä ja tämän mitan avulla saadaan hihan pituus sopivaksi.

Kurtkan pituus mitataan edestä olkapäältä rinnan yli haluttuun helman pituuteen.

Jos mittoihin halutaan muutoksia ne ilmoitetaan tilauskaavakkeessa lisätietoina.

HUOM! Koot ovat reippaita - jos ostat kaupasta M-kokoa, voi S-koko Kurtkissa olla parempi. Kannattaa tarkistaa rinnanympärys, se on pituuksien ohella tärkein mitta!

XS S M L XL XXL
Henkilön rinnan ymp. 80-85 86-92 93-100 101-110 111-122 123-134
Kurtkan pituus
82 82 83 84 85 86
Olka-hihamitta 69 70,5 72 73,5 75 76,5
Hinta:340.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
XS
S
M
L
XL

Lisätiedot

Materiaali, päälliskangas: Itse kudottu, puuvillaloimi ja merinovillakude
Materiaali, vuori: Viskoosi tai viskoosisekoite
Koot: XS-XXL
Hoito: Tuuletus, varovainen käsinpesu tai emulsiopesu pesulassa